markets Amsterdam

books and flowers at the saturday noorder flea market amsterdam

Some tips for antiques and flea markets Amsterdam.
Waterlooplein for nostalgics: historic flee market, known as the “Jewish Market” until 1941. One of the most famous in the Netherlands and the largest in the city. Open every day except Sunday.
A market for book worms is at Oudemanhuispoort, part of the UvA University of Amsterdam. For books and old maps.
Stamp market for collectors of stamps and old postcards. Nieuwezijds Voorburgwal at the rear of the royal palace.
Westermarkt for fabric lovers. In the heart of the Jordaan. Originally only a textile market. Now clothes and fabrics. Only on Mondays.
Albert Cuyp Market has something for everyone. Located in the heart of the Pijp and the largest street market in Europe. Everything is available here: from jewellery to fish and vegetables. Every day except Sunday.
Dappermarkt multi culti market in East Amsterdam. Food and clothing for everyday use. Every day except Sunday.
Noordermarkt for lovers of organic food, a classic market in the Jordaan. Saturdays only.
Sunday market on the site of the Westergasfabriek, flea market for second-hand clothes and handmade. Also food trucks and restaurants.

https://www.timeout.com/amsterdam/things-to-do/best-markets-in-amsterdam

Enkele tips voor antiek- en rommelmarkten Amsterdam.
Waterlooplein voor nostalgie: historische vlooienmarkt, tot 1941 bekend als de “Joodse Markt”. Eén van de bekendste van Nederland en de grootste van de stad. Elke dag te bezoeken behalve op zondag.
Een markt voor boekwurmen is in de Oudemanhuispoort, onderdeel van de UvA Universiteit van Amsterdam. Voor boeken en oude kaarten.
Voor verzamelaars van oude ansichtkaarten en postzegels is er plaats aan de Nieuwezijds Voorburgwal aan de achterzijde van het Koninklijk Paleis.
Westermarkt voor stoffen liefhebbers. In het hart van de Jordaan. Oorspronkelijk alleen een textielmarkt. Nu kleding en stoffen. Alleen op maandag.
De Albert Cuypmarkt heeft voor ieder wat wils. In het hart van de Pijp en de grootste straatmarkt van Europa. Hier is alles verkrijgbaar: van sieraden tot vis en groenten. Elke dag behalve zondag.
Multiculturele Dappermarkt in Amsterdam Oost. Voedsel en kleding voor dagelijks gebruik. Elke dag behalve zondag.
Noordermarkt voor liefhebbers van biologisch eten, een klassieke markt in de Jordaan. Alleen op zaterdag.
Zondagmarkt op het terrein van de Westergasfabriek, rommelmarkt voor tweedehands kleding en handgemaakt. Ook food trucks en restaurants.

Button to go back to the homepage of Hans Langh Private Tours Holland
to go back to the homepage of Hans Langh Private Tours Holland